Jong en Moeder Heerhugowaard!?

Geplaatst op: 24/06/2014

In het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heerhugowaard vinden bijeenkomsten voor jonge moeders en zwangere meiden plaats. Ben jij ook een (aanstaande) jonge moeder en jonger dan 24 jaar en heb je zin om andere moeders of zwangere meiden van je eigen leeftijd te ontmoeten? Kom dan naar de jonge moedergroep!

Met of zonder partner verder, het regelen van kinderopvang, het opvoeden van je baby… allerlei onderwerpen komen ter sprake… Onderwerpen waar je als (aanstaande)  jonge moeder misschien mee zit of gewoon meer over wilt weten!

 

De bijeenkomsten voor jonge moeders en zwangere meiden zijn één keer in de twee weken op de donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de even weken. Tijdens de ochtenden ligt de nadruk op het uitwisselen van ervaringen, het leggen van contact met meiden die ook jong een kind hebben gekregen of nog zwanger zijn.

 

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden en er is opvang voor de kinderen aanwezig.

Voor meer informatie over de bijeenkomsten in Heerhugowaard kun je contact opnemen met Leontien van de Wetering 06 26572581 of stuur een mailtje naar cjg@heerhugowaard.nl.