Achter de Regenboog kinderweekend in november

Geplaatst op: 26/03/2014

Op zaterdag 22 en zondag 23 november 2014 organiseert Stichting Achter de Regenboog Regio West weer een regionaal kinderweekend. Dit weekend is bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar die een dierbaar iemand hebben verloren door de dood.

Al sinds 1994 organiseert Stichting Achter de Regenboog kinderweekenden voor kinderen en jongeren die een dierbaar iemand hebben verloren door de dood. Bij deze weekenden staat het lotgenotencontact centraal. De deelnemers ontmoeten tijdens het weekend lotgenoten waarbij ze verhalen, ervaringen en emoties uitwisselen en delen. Daarnaast wordt er ook veel gezamenlijk gedaan, variƫrend van een indrukwekkende kaarsen-ceremonie tot een stevig potje voetbal.

Het weekend in november staat open voor deelnemers uit regio west: globaal de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en zuidelijk Flevoland. De maximaal 30 deelnemers verblijven en overnachten op onze accommodatie in Ter Aar. Op 23 november kunnen de ouders deelnemen aan een separaat programma.

Informatie en aanmelden

Voor online aanmelden, een film van het kinderweekend en meer informatie, kijk op www.adrwest.nl. Contact opnemen kan via info@adrwest.nl.