Opvoeden in onzekere tijden

Geplaatst op: 26/03/2020

Het opvoedspreekuur

Een afspraak maken bij het lokale opvoedspreekuur is door de Corona-maatregelen helaas niet mogelijk. Wel staan de opvoedadviseurs van de GGD HN telefonisch voor u klaar. Bij vragen over opvoeden en opgroeien kunt u contact opnemen via 088-01 00 550 (werkdagen ma t/m vr 08.30-16.30 uur).
Digitale tipkrant Positief opvoeden

Opvoedtips

Voor 10 opvoedtips in deze verwarrende tijd zie positiefopvoeden.nl. Tevens kunt u zich daar opgeven voor een online cursus Positief Opvoeden.

Binnenkort wordt daar ook een TIp-krant aangeboden: Opvoeden in onzekere tijden.

Webinar (online lezing)

Op donderdag 7 mei a.s. kunnen ouders de online lezing: Positief Opvoeden: volhouden & veerkrachtig blijven volgen.
De aanvangstijd is om 20.30 uur. De online lezingen duurt tussen de 30 tot 45 minuten en wordt gegeven door Carine Kielstra, pedagoog en hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P. Ouders kunnen zich aanmelden via de website van GGD HN.

Online cursus Positief Opvoeden

Ouders die graag een extra steuntje in de rug willen, kunnen kosteloos de online cursus Positief Opvoeden volgen. Aanmelden kan via de website van GGD HN of via de website Positief Opvoeden Noord-Holland Noord.

Behoefte aan individuele ondersteuning

Ouders met opvoedvragen kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen ma t/m vr van 08.30-16.30 uur. GGD HN gaat flexibel om met de invulling van het spreekuur en kan beeldbellen of het gesprek vervolgen op een ander tijdstip om zo zonder kinderen in de buurt rustig te praten. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl.