Cursus Zwanger, gezond en fit!

Geplaatst op: 31/05/2017

GGD Hollands Noorden start op 18 juli weer een cursus ‘Zwanger, gezond en fit!’ in Heerhugowaard. Bij deze cursus ligt de nadruk op actief bewegen, houding en conditie. Vanaf ongeveer 25 weken zwangerschap kan gestart worden met de cursus.

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk fit te blijven. En gezond! Bovendien is het fijn te weten wat een zwangere straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus ‘Zwanger, gezond en fit!’ besteedt aandacht aan deze onderwerpen. Het oefenen van conditie en belangrijke spieren rondom het bekken neemt een belangrijke plaats in tijdens de cursus. Tips over houding, ontspanning, toiletgedrag; informatie voor het dagelijks leven, die meteen al winst opleveren.

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten die in de avonduren plaatsvinden. Bij één van de lessen is ook de partner welkom.

Data, tijdstip, locatie en kosten

Data : start dinsdag 18 juli 2017
Tijdstip : 20.30 – 21.45 uur
Locatie : MFA De Horst, Van Eedenplein 5 1702 HW Heerhugowaard
Kosten : €60,- per deelnemer.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-0100557 (ma t/m do van 8.00-15.00 uur).